Lille – Bordeaux 11/5, odds, livestream, speltips

Lille
vs
Bordeaux
2019-05-11 21:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Lille – Bordeaux
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-05-11 21:00

Lille möter Bordeaux lördagen den 11/5 i Ligue 1 med avspark klockan 21:00

Lille – Bordeaux speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Lille-Bordeaux eller någon annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Lille-Bordeaux, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Bordeaux vann senast lagen möttes

Den 26/9 spelades det senaste mötet mellan Lille och Bordeaux i Ligue 1, under denna säsongen, och då var det Bordeaux som vann matchen med 1 mål mot 0.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på Lille – Bordeaux

Om du vill betta på Lille – Bordeaux så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1

På hemmaplan har Lille gjort 21 mål i Ligue 1, vilket innebär att Lille har ett snitt på 1,91 gjorda mål per match. På hemmaplan har Lille släppt in 0,82 mål i genomsnitt denna säsongen i Ligue 1.

Under säsongen i Ligue 1 har Bordeaux gjort 7 mål på de 9 bortamatcher man spelat. Bordeaux har på bortaplan släppt in 10 mål i Ligue 1. På de 9 bortamatcher som Bordeaux spelat så har man ett genomsnitt på 1,11 insläppta mål.

På de 21 matcher Lille spelat i Ligue 1 denna säsong så har laget gjort totalt 34 mål, med ett snitt på 1,62 mål per match. Under den gångna säsongen har Lille ett facit med 21 insläppta mål på de 21 matcher som spelats i ligan. I snitt har Lille släppt in 1,00 mål per match.

Bordeaux har ett facit denna säsongen i Ligue 1 med 23 gjorda mål. På de 20 matcher som Bordeaux har spelat så har man ett snitt på 1,15 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Bordeaux släppt in 1,10 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 20 matcher som har spelats.