Brynäs – Frölunda 10/1, odds, speltips, streaming

Brynäs
vs
Frölunda
2019-01-10 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Brynäs – Frölunda
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-09-20 19:02:02. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-10-2019 19:00

Frölunda gästar Brynäs i SHL med nedsläpp 19:00 den 10/1.

Speltips Brynäs - Frölunda

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra bettingtips på Brynäs-Frölunda, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Brynäs-Frölunda.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Brynäs favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Tror du att Brynäs vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Brynäs, så ger bwin det högsta oddset till 2.40 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Brynäs - Frölunda. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Vi listar de bästa oddsen på Brynäs - Frölunda nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Brynäs har ett målsnitt på 2,60 gjorda mål per hemmamatch i SHL. På de 5 hemmamatcher som Brynäs spelat denna säsong så har man släppt in 15 mål totalt och per match blir det 3,00 mål i snitt.

På de 6 bortamatcher som Frölunda spelat denna säsong i SHL har laget gjort 15 mål, vilket ger ett snitt på 2,50 mål per match. Frölunda har på de 6 bortamatcher man spelat i SHL släppt in 11 mål och har ett snitt på 1,83 insläppta mål per match.

Totalt har Brynäs producerat 23 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 10 matcher laget spelat så har Brynäs ett snitt på 2,30 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Brynäs ett snitt på 2,90 insläppta mål per match, på de 10 matcher som spelats.

Per match har Frölunda i snitt producerat 2,50 mål framåt på de 10 matcher som spelats i SHL. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Frölunda släppt in 2,20 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 10 matcher som har spelats.