Burnley – Crystal Palace 2/3, odds, streaming, speltips

Burnley
vs
Crystal Palace
2019-03-02 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Burnley – Crystal Palace
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-03-02 16:00

Lördagen den 2 mars kommer Burnley att möta Crystal Palace med matchstart 16:00 i Premier League.

Speltips Burnley – Crystal Palace

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis lägger sina spel på vårt Burnley-Crystal Palace speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Burnley-Crystal Palace, speltips som vi publicerar dagligen.

Burnley fick se sig besegrade av Crystal Palace i det senaste mötet

Crystal Palace vann det senaste mötet mot Burnley, tidigare under lördagen den 1/12 säsongen i Premier League, med siffrorna 2-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Burnley har gjort 14 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,27 mål/match.  Burnley har totalt släppt in 21 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 11 hemmamatcherna så har Burnley därmed ett snitt på 1,91 insläppta mål per match.

Crystal Palace har ett facit med 1,27 gjorda bortamål i Premier League på de 11 bortamatcher man spelat under säsongen. Crystal Palace har å sin sida ett bortafacit med 17 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Per match har Burnley ett snitt på 1,05 gjorda mål, på de 22 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Burnley ett facit med 43 insläppta mål på de 22 matcher som spelats i ligan. I snitt har Burnley släppt in 1,95 mål per match.

Bortalaget Crystal Palace har under säsongen i Premier League totalt gjort 20 mål i de 22 matcher som man har spelat. Det innebär att Crystal Palace har ett snitt på 0,91 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Crystal Palace släppt in totalt 28 mål. Detta innebär att Crystal Palace har ett målsnitt på 1,27 insläppta mål totalt under de 22 matcher som spelats under säsongen i Premier League.