Burnley – Crystal Palace 2/3, odds, streaming, speltips

Burnley
vs
Crystal Palace
2019-03-02 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Burnley – Crystal Palace
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 03-02-2019 16:00

Lördagen den 2 mars kommer Burnley att möta Crystal Palace med matchstart 16:00 i Premier League.

Speltips Burnley – Crystal Palace

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis lägger sina spel på vårt Burnley-Crystal Palace speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Burnley-Crystal Palace, speltips som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Burnley har gjort 6 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,50 mål/match.  Burnley har totalt släppt in 6 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 4 hemmamatcherna så har Burnley därmed ett snitt på 1,50 insläppta mål per match.

Crystal Palace har ett facit med 1,25 gjorda bortamål i Premier League på de 4 bortamatcher man spelat under säsongen. Crystal Palace har å sin sida ett bortafacit med 4 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Per match har Burnley ett snitt på 1,11 gjorda mål, på de 9 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Burnley ett facit med 17 insläppta mål på de 9 matcher som spelats i ligan. I snitt har Burnley släppt in 1,89 mål per match.

Bortalaget Crystal Palace har under säsongen i Premier League totalt gjort 5 mål i de 8 matcher som man har spelat. Det innebär att Crystal Palace har ett snitt på 0,63 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Crystal Palace släppt in totalt 9 mål. Detta innebär att Crystal Palace har ett målsnitt på 1,13 insläppta mål totalt under de 8 matcher som spelats under säsongen i Premier League.