Liverpool – Crystal Palace 19/1, odds, speltips, live stream

Liverpool
vs
Crystal Palace
2019-01-19 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Liverpool – Crystal Palace
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-19-2019 16:00

Liverpool will be visited by Crystal Palace in Premier League on the 19 januari for a match starting at 16:00.

Liverpool – Crystal Palace speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan lägga ett bet på. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Liverpool-Crystal Palace, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Liverpool-Crystal Palace, speltips som vi publicerar dagligen.

Liverpool vann senast över Crystal Palace

Liverpool och Crystal Palace möttes tidigare under säsongen i Premier League och det mötet slutade med en seger till Liverpool med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På de 6 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Liverpool gjort totalt 14 mål, ett snitt på 2,33 gjorda mål per match. På hemmaplan har Liverpool släppt in 0,17 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

På bortaplan har Crystal Palace denna säsong ett facit med 6 gjorda mål på 6 spelade matcher. På bortaplan har Crystal Palace i genomsnitt släppt in 1,50 mål på de 6 bortamatcher man spelat.

Per match har Liverpool ett snitt på 1,92 gjorda mål, på de 12 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Liverpool har denna säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Liverpool 0,42 insläppta mål per match.

Per match har Crystal Palace i snitt producerat 0,67 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Premier League. Totalt under säsongen i ligan så har Crystal Palace, på 12 spelade matcher, släppt in 1,42 mål i snitt per match.