Dinamo Zagreb – Anderlecht 13/12, odds, speltips, streaming

Dinamo Zagreb
vs
Anderlecht
2018-12-13 21:00 Europa League
Anderlecht
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Dinamo Zagreb – Anderlecht
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 21:00

Torsdagen den 13 december kommer Dinamo Zagreb att möta Anderlecht med avspark 21:00 i Europa League.

Dinamo Zagreb – Anderlecht speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan lägga ett bet på. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Dinamo Zagreb-Anderlecht, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Dinamo Zagreb-Anderlecht, bettingtips som vi publicerar dagligen.

2-0 seger till Dinamo Zagreb senast

Dinamo Zagreb vann den senaste matchen, den 4 oktober, i Europa League med 2-0 mot Anderlecht.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Dinamo Zagreb har ett målsnitt på 3,50 gjorda mål per hemmamatch i Europa League. Dinamo Zagreb har totalt släppt in 2 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Europa League. På de 2 hemmamatcherna så har Dinamo Zagreb därmed ett snitt på 1,00 insläppta mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Anderlecht 0 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Anderlecht har å sin sida ett bortafacit med 3 insläppta mål under säsongen i Europa League.

Per match har Dinamo Zagreb ett snitt på 2,75 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Dinamo Zagreb har under säsongen släppt in totalt 3 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Bortalaget Anderlecht har under säsongen i Europa League totalt gjort 2 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Anderlecht har ett snitt på 0,50 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Anderlecht, på 4 spelade matcher, släppt in 1,75 mål i snitt per match.