Guingamp – Saint Etienne 12/1, odds, speltips, stream

Guingamp
vs
Saint Etienne
2019-01-12 20:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Guingamp – Saint Etienne
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-16 20:37:45. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-01-12 20:00

Guingamp will be visited by Saint Etienne in Ligue 1 on the 12 januari for a match starting at 20:00.

Guingamp - Saint Etienne speltips

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra rekar på Guingamp-Saint Etienne eller någon annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Guingamp-Saint Etienne så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Guingamp och Saint Etienne så gör du det med fördel hos spelbolaget Expekt som ger det högsta oddset på favoriten Saint Etienne till det trevliga oddset 2.23 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Guingamp utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Expekt som just nu ger det bästa och högsta oddset till 3.42 gånger pengarna.

Saint Etienne vann senast över Guingamp

Den 11/8 spelades det senaste mötet mellan Guingamp och Saint Etienne i Ligue 1, under denna säsongen, och då var det Saint Etienne som vann matchen med 2 mål mot 1.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Guingamp - Saint Etienne jämför du nedan

Vi listar de bästa oddsen på Guingamp - Saint Etienne nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1

På hemmaplan har Guingamp gjort 8 mål i Ligue 1, vilket innebär att Guingamp har ett snitt på 1,00 gjorda mål per match. På de 8 hemmamatcher som Guingamp spelat denna säsong så har man släppt in 16 mål totalt och per match blir det 2,00 mål i snitt.

På de 9 bortamatcher som Saint Etienne spelat denna säsong i Ligue 1 har laget gjort 9 mål, vilket ger ett snitt på 1,00 mål per match. Bortalaget Saint Etienne har i genomsnitt släppt in 1,78 mål per bortamatch i Ligue 1.

På de 17 matcher Guingamp spelat i Ligue 1 denna säsong så har laget gjort totalt 12 mål, med ett snitt på 0,71 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Guingamp ett snitt på 2,00 insläppta mål per match, på de 17 matcher som spelats.

Saint Etienne har ett facit denna säsongen i Ligue 1 med 26 gjorda mål. På de 17 matcher som Saint Etienne har spelat så har man ett snitt på 1,53 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Saint Etienne släppt in totalt 22 mål. Detta innebär att Saint Etienne har ett målsnitt på 1,29 insläppta mål totalt under de 17 matcher som spelats under säsongen i Ligue 1.