Lyon – Monaco 16/12, odds, speltips, streaming

Lyon
vs
Monaco
3 – 0 2018-12-16 21:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Lyon – Monaco
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-16 20:53:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Lyon och Monaco har tappat i förhållande till Paris Saint-Germain. Lyon något mindre, Monaco en hel del mer. Monegaskerna är inte bättre än på 19:e plats, näst sist. Thierry Henry har det inte lätt, men har lotsat laget till två vinster på senaste tre. Inte mot motstånd i form av Lyon dock. Vårt speltips är en 1:a, och den spelas till oddset 1,43 hos ComeOn.

Jagar Champions League-spel

Lyon är fyra i dagsläget. Mycket kommer förstås hända under den långa säsongen, men det innebär hur man än vänder och vrider på det att Lyon måste klättra i tabellen för att säkra spel i Champions League till nästa säsong. Bara en förlust på de senaste elva matcherna i alla turneringar. I ligaspelet var förlusten förra helgen mot Rennes den första sedan 5-0-förlusten mot PSG i början på oktober. I Champions League gick det riktigt bra för Lyon. De kryssade för femte matchen i rad i veckan mot Shakhtar, och det innebar att de är vidare som tvåa efter Manchester City. Oförmågan att avgöra matcher till sin fördel kan dock göra att de får det svårt i slutspelet. Jeremy Morel, Rafael da Silva, Cournet och Giouri är skadade, men med Fekir i högform och ett stabilt lag så tror vi att det kommer gå bra för Lyon.

Tappat allt

Stabilt ja… Det är inte vad man kan kalla Monaco för tillfället. De har i många säsonger utmanat PSG om ligatiteln och gått riktigt bra i Champions League bara härom året. Nu har de istället sjunkit som en sten. Näst sist i ligan och på nedflyttningsplats. De tappade många av stjärnspelarna och har inte ersatt dem ordentligt. Fortfarande finns det gott om kvalitet i laget, men av någon anledning får de inte ut det på planen. Thierry Henry fick chansen som huvudtränare i mitten på oktober och sedan han tillträdde har det väl kanske bättrats något, men det är fortfarande inte bra. Nu har de två vinster på sina tre senaste matcher i ligan, men i Champions League tog de bara en enda poäng i hela gruppspelet och kom toksist. Det som ändå talar för att Monaco skulle kunna störa Lyon är att de har varit klart bättre på bortaplan än hemma. Samtliga tre vinster de har tagit under säsongen har kommit i bortaspelet. Portugisen Pele är avstängd och Monacos skadelista är enorm. I princip hela truppen har skavanker. Även om alla inte hålls borta från spel så kan det förstås påverka prestationen. Chadli, Sibide, Traore, Jovetic, Subasic och Navarro är bara några exempel. Det bådar inte gott.

Speltips - Lyon som vinnare

Monaco har förmodligen någon form av Guinness-rekord i längsta skadelista, och det ligger dem i fatet när de behöver börja plocka poäng för att klättra upp från bottenträsket i tabellen. Lyon ligger fyra i dagsläget men kan inte räkna med Champions League-spel nästa säsong om de inte klättrar uppåt. Vi tror att hemmalaget tar tre pinnar och vårt speltips är en 1:a. Den ger oss 1,43 gånger insatsen hos ComeOn.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-12-15 09:08:16

Matchen är tippad av

Lyon - Monaco odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Ligue 1 mellan Lyon och Monaco så höll spelbolagen Lyon som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.36 hos bet365.

Lyon vann det föregåendet mötet mot Monaco

Matchen slutade med en seger till Lyon med 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1