Malmö Redhawks – Brynäs 13/11, odds, speltips, live stream

2018-11-13 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Malmö Redhawks – Brynäs
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-21 05:26:53. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 11-13-2018 19:00

Malmö Redhawks will be visited by Brynäs in SHL on the 13 november for a match starting at 19:00.

Speltips Malmö Redhawks - Brynäs

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Malmö Redhawks-Brynäs eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Malmö Redhawks-Brynäs.

Malmö Redhawks är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos SuperLenny till oddset 2.10. Är du intresserad av att betta på Brynäs, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos SuperLenny som ger dig det högsta oddset 2.80 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Malmö Redhawks - Brynäs. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Malmö Redhawks och Brynäs.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Malmö Redhawks ett genomsnitt på 3,00 per match på 5 hemmamatcher som laget spelat. På de 5 hemmamatcher som Malmö Redhawks spelat denna säsong så har man släppt in 10 mål totalt och per match blir det 2,00 mål i snitt.

Under säsongen i SHL har Brynäs gjort 10 mål på de 5 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Brynäs i genomsnitt släppt in 2,80 mål på de 5 bortamatcher man spelat.

Under denna säsongen i SHL har Malmö Redhawks gjort totalt 25 mål på 11 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,27 mål per match. Malmö Redhawks har under säsongen släppt in totalt 18 mål i ligan på de 11 matcher som spelats.

Offensivt har Brynäs gjort 2,30 mål per match i SHL på de 10 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Brynäs släppt in 2,90 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 10 matcher som har spelats.