Monaco – Toulouse 2/2, odds, speltips, live stream

Monaco
vs
Toulouse
2019-02-02 20:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Monaco – Toulouse
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-09-23 12:19:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-02 20:00

Den 2/2 kommer Monaco att möta Toulouse. En match som spelas i Ligue 1 och som drar igång vid klockan 20:00.

Monaco - Toulouse speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram rekar som du kan spela på. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Monaco-Toulouse eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Monaco-Toulouse.

Toulouse är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos Bet-at-home till oddset 1.93. Tror du ändå att Monaco utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget Bet-at-home som ger dig det mest fördelaktiga oddset 3.06 gånger din insats.

Oavgjort när Monaco - Toulouse möttes senast

Det senaste mötet mellan Monaco och Toulouse i Ligue 1 den 15/9 slutade oavgjort 1-1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Monaco - Toulouse. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Monaco - Toulouse

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Monaco och Toulouse.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1

På de 8 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Monaco gjort totalt 7 mål, ett snitt på 0,88 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Monaco släppt in totalt 15 mål på 8 matcher som laget spelat på hemmaplan i Ligue 1, det innebär att Monaco släppt in 1,88 mål per match i snitt.

Toulouse har ett facit med 0,63 gjorda bortamål i Ligue 1 på de 8 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Toulouse har i genomsnitt släppt in 1,50 mål per bortamatch i Ligue 1.

Under denna säsongen i Ligue 1 har Monaco gjort totalt 16 mål på 17 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,94 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Monaco ett snitt på 1,59 insläppta mål per match, på de 17 matcher som spelats.

Toulouse har ett facit denna säsongen i Ligue 1 med 14 gjorda mål. På de 16 matcher som Toulouse har spelat så har man ett snitt på 0,88 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Toulouse släppt in 1,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 16 matcher som har spelats.