Nashville Predators – Winnipeg Jets 18/1, odds, speltips, stream

Nashville Predators
vs
Winnipeg Jets
2019-01-18 02:00 NHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Nashville Predators – Winnipeg Jets
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 01-18-2019 02:00

Nashville Predators möter Winnipeg Jets med start 02:00 den 18/1 i NHL.

Nashville Predators – Winnipeg Jets speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Nashville Predators-Winnipeg Jets, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Nashville Predators-Winnipeg Jets så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till . Är du intresserad av att betta på så ger det mest fördelaktiga bettet till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Nashville Predators vann med 3-0 senast mot Winnipeg Jets

Nashville Predators vann den senaste matchen, den 12 oktober, i NHL med 3-0 mot Winnipeg Jets.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen och betta på Nashville Predators – Winnipeg Jets

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Nashville Predators ett genomsnitt på 3,00 per match på 4 hemmamatcher som laget spelat. I NHL har Nashville Predators släppt in 7 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 3 bortamatcher som Winnipeg Jets spelat denna säsong i NHL har laget gjort 6 mål, vilket ger ett snitt på 2,00 mål per match. Bortalaget Winnipeg Jets har i genomsnitt släppt in 3,00 mål per bortamatch i NHL.

Totalt har Nashville Predators producerat 27 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 8 matcher laget spelat så har Nashville Predators ett snitt på 3,38 gjorda mål per match. Nashville Predators har under säsongen släppt in totalt 15 mål i ligan på de 8 matcher som spelats.

Offensivt har Winnipeg Jets gjort 3,22 mål per match i NHL på de 9 matcher som spelats under säsongen. Winnipeg Jets har totalt spelat 9 matcher under säsongen och på dessa 9 matcher har man släppt in 24 mål, ett snitt på 2,67 insläppta mål per spelad match.