Polen – Italien 14/10, odds, livestream, speltips

Polen
vs
Italien
0 – 1 2018-10-14 21:45 UEFA Nations League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Polen – Italien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-14 20:40:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Medan polen gjorde en ganska slätstruken insats i sommarens VM och har två kryss och en förlust på de tre matcherna efter det, så har Italien bara en enda seger på de tio senaste matcherna. Två lag som inte visar någon särskild form, men där det mer ofta än sällan verkar resultera i oavgjorda matcher. Vårt speltips är ett X, och det spelar vi hos Unibet. 3,20 gånger pengarna.

Ut i VM-gruppen

VM hann knappt börja förrän det roliga var över för Polen. Förlust i de två första omgångarna i gruppen, först 1-2 mot Senegal och sedan 0-3 mot Colombia, så var det roliga över. 1-0-segern mot Japan var bara plåster på såren. I första mötet med Italien i Nations League slutade det oavgjort. 1-1 efter att Zielinskis ledningsmål höll från den 40:e till den 79:e minuten. Därefter ännu ett kryss mot Irland, där Klich blev poängräddare med 1-1 i den 87:e matchminuten. Under torsdagen föll de i en jämn match mot Portugal. 2-3 efter ledningsmål av Piatek, men sedan tre raka av Portugal och till sist ett reduceringsmål av Blaszczykowski. Mittbacken Glik registrerades oturligt för ett självmål. Nya tag mot Italien nu alltså, men vi tror inte att det kommer att räcka till seger.

Går inte att känna igen

Vi pratar ett Italien som vann VM för tolv år sedan. Ett Italien som alltid går bra i de stora turneringarna. Ja, förutom VM senast. De åkte ut mot Sverige i play-off och fick stanna hemma. Ett svagt italienskt landslag har bara vunnit en av sina tio senaste matcher. 1-1 mot Polen i första Nations League-matchen alltså. Underläge från slutet på första halvlek, fram tills Jorginho kvitterade drygt tio minuter från slutet. Därefter förlust med 1-0 mot Portugal, innan det under onsdagskvällen kryssades på nytt. Den gången mot Ukraina. Mållöst i halvtid, men tidigt in i andra gjorde Bernardeschi 1-0. Ledningen höll bara i några minuter innan Ukraina kvitterat. Italien har svårt att få till vinsterna och frågan är hur länge nytillträdde förbundskapten Mancini får fortsatt förtroende. En vinst på fem matcher är inte bra för en sådan fotbollsnation.

Speltips - Spelar krysset

Klassiskt italienskt resultat på bortaplan mot en svår motståndare. Vi tror att både lagen kan komma att göra något mål vardera, men har svårt att se att det ena skulle ta ut det andra. Italiens svaga trend fortsätter. Vårt speltips är ett X, och det spelar vi hos Unibet till 3,20 gånger pengarna.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-12 21:29:52

Matchen är tippad av

Polen - Italien odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i UEFA Nations League mellan Polen och Italien så var Italien oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 2.42 gånger pengarna på Italien som vinnare.

Italien vann det föregåendet mötet mot Polen

Matchen slutade med en seger till Italien med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i UEFA Nations League