Sevilla – Krasnodar 13/12, odds, stream, speltips

Sevilla
vs
Krasnodar
2018-12-13 18:55 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sevilla – Krasnodar
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 18:55

I Europa League kommer Sevilla att möta Krasnodar klockan 18:55 torsdagen den 13 december.

Speltips Sevilla – Krasnodar

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan spela på. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Sevilla-Krasnodar eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Sevilla-Krasnodar, speltips som vi publicerar dagligen.

Krasnodar vann senast lagen möttes

Sevilla och Krasnodar möttes tidigare under säsongen i Europa League och det mötet slutade med en seger till Krasnodar med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Sevilla ett genomsnitt på 5,50 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Sevilla släppt in 0,50 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

På bortaplan har Krasnodar denna säsong ett facit med 2 gjorda mål på 2 spelade matcher. På bortaplan har Krasnodar i genomsnitt släppt in 1,00 mål på de 2 bortamatcher man spelat.

Per match har Sevilla ett snitt på 3,75 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Sevilla har under säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Offensivt har Krasnodar gjort 1,50 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Krasnodar släppt in 1,00 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 4 matcher som har spelats.