Stoke – Manchester United 9/9, odds, livestream, speltips

Stoke
vs
Manchester United
2 – 2 2017-09-09 19:30 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Stoke – Manchester United
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2017-09-09 16:12:26. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Stoke tar sig än ligaledande Manchester United när bortalaget har förhoppningar om att ta sin fjärde raka seger i årets Premier League. Vid första anblick är det givetvis så att United skall vinna, men faktum är att det finns en hel del som talar för det motsatta. Stoke har bra resultat mot United historiskt sett och tränare Mourinho har också haft det svårt här tidigare. I vårt speltips väljer vi därför att spela på skrällen att Stoke vinner. Vi spelar ettan hos Unibet till bra oddset 7,50 gånger insatsen.

Stoke har spelat bra tidigare mot United

Mark Hughes, Stokes tränare, har gedigen erfarenhet av United som spelare efter 345 matcher som spelare i klubben. Efter en kringflackande karriär som tränare så landade han i staden Stoke-on-trent och premier League klubben Stoke City 2013. Där fick han uppdraget att ta över klubben efter ofantligt populäre Tony Pulis med uppdraget att få laget att spela mer underhållande fotboll. Trots en del motgångar i början så här han faktiskt lyckats och nu är man etablerad som ett mittenlag i ligan. Mot United har man ett bra facit hemma med fyra raka matcher utan förlust. Formmässigt har man börjat trevande i ligan med en vinst, en förlust och en oavgjord. Vinsten är meriterande och den tog man mot Arsenal i förra omgången.

United och Mourinho har svårt för Stoke

United har föra raka borta mot Stoke utan vinst. Mourinho har inte heller vunnit mot Stoke på fyra raka matcher. Däremot kommer man till matchen med gott självförtroende efter tre raka vinster, 10 gjorda mål och inga insläppta. Vidare har värvningarna fungerat väl för United med både Romelu Lukaku, som gjort en del mål, och Nemanja Matic som spelat väl på mittfältet. Den värvning som hittills inte fått förtroende i en stark trupp är svenske Victor Nilsson Lindelöf.

Speltips – Stoke vinner hemma och trenden håller

Stoke har en stigande kurva och tränare Hughes har lärt sig att spela mer cynisk fotboll. Mourinho och United är stora favoriter med full pott utan att släppa in mål. I vårt speltips tror vi att Stoke överraskar och vinner hemma. Vi spelar ettan hos Unibet till fina oddset 7,50 gånger pengarna.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-09-08 21:03:34

Matchen är tippad av

Stoke - Manchester United odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Stoke - Manchester United i Premier League så talade spelbolagens odds för en seger till Manchester United och bet365 gav då det bästa oddset till 1.53 gånger pengarna.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Stoke - Manchester United

Stoke och Manchester United kryssade till slut i mötet med slutresultatet 2-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League