Tingsryd – BIK Karlskoga 20/1, odds, speltips, livestream

Tingsryd
vs
BIK Karlskoga
2019-01-20 15:00 Hockeyallsvenskan TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 2.60
X 4.30
2 12.50
Vinstchans
Odds för Tingsryd – BIK Karlskoga
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bethard
Bonuserbjudande 500 kr fördelat på 10 bonusar
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
ComeOn
Bonuserbjudande Sätt in 500 kr och få 1000 kr i extra bonus
ScandiBet
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
SpeedyBet
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
Svenska Spel
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
Unibet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 5000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-17 15:49:42. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-20 15:00

BIK Karlskoga gästar Tingsryd i Hockeyallsvenskan med matchstart 15:00 den 20/1. Matchen kan du följa på TV i C MORE Hockey och Sportkanalen.

Se Tingsryd - BIK Karlskoga live stream

Vill du följa matchen mellan Tingsryd - BIK Karlskoga live stream så kan du göra det hos C More Play .

Speltips Tingsryd - BIK Karlskoga

På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Tingsryd-BIK Karlskoga speltips. Bettingtips på andra matcher än Tingsryd-BIK Karlskoga hittar du i menyn under ”speltips”.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Tingsryd favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos Unibet till 2.60 gånger pengarna. Tror du ändå att BIK Karlskoga utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget betway som ger dig det mest fördelaktiga oddset 12.50 gånger din insats.

BIK Karlskoga fick se sig besegrade av Tingsryd i det senaste mötet

I Hockeyallsvenskan möttes Tingsryd och BIK Karlskoga tidigare under säsongen, den 9/12, och då var det Tingsryd som utgick med seger med resultatet 5 mål mot 3.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Tingsryd - BIK Karlskoga. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Tingsryd - BIK Karlskoga

Vi listar de bästa oddsen på Tingsryd - BIK Karlskoga nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Hockeyallsvenskan

På hemmaplan har Tingsryd gjort 46 mål i Hockeyallsvenskan, vilket innebär att Tingsryd har ett snitt på 2,56 gjorda mål per match. På de 18 hemmamatcher som Tingsryd spelat denna säsong så har man släppt in 46 mål totalt och per match blir det 2,56 mål i snitt.

På bortaplan har BIK Karlskoga denna säsong ett facit med 48 gjorda mål på 18 spelade matcher. BIK Karlskoga har å sin sida ett bortafacit med 48 insläppta mål under säsongen i Hockeyallsvenskan.

På de 37 matcher Tingsryd spelat i Hockeyallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 91 mål, med ett snitt på 2,46 mål per match. Tingsryd har denna säsongen släppt in totalt 100 mål i ligan. Det innebär att på de 37 matcher som spelats så har Tingsryd 2,70 insläppta mål per match.

BIK Karlskoga har ett facit denna säsongen i Hockeyallsvenskan med 108 gjorda mål. På de 37 matcher som BIK Karlskoga har spelat så har man ett snitt på 2,92 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har BIK Karlskoga släppt in totalt 96 mål. Detta innebär att BIK Karlskoga har ett målsnitt på 2,59 insläppta mål totalt under de 37 matcher som spelats under säsongen i Hockeyallsvenskan.