Valladolid – Getafe 14/4, odds, speltips, stream

Valladolid
vs
Getafe
2019-04-14 19:30 La Liga
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Valladolid – Getafe
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-04-14 19:30

Valladolid will be visited by Getafe in La Liga on the 14 april for a match starting at 19:30.

Speltips Valladolid – Getafe

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Bettingtips du kan ta del av när du ska lägga ett bet på Valladolid-Getafe eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Valladolid-Getafe, rekar som vi publicerar dagligen.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på , som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos som ger dig det högsta oddset gånger pengarna.

Oavgjort när Valladolid – Getafe möttes senast

Det senaste mötet i La Liga mellan Valladolid – Getafe slutade med ett kryss med resultatet 0-0.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Valladolid – Getafe jämför du nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Valladolid och Getafe.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i La Liga

På hemmaplan har Valladolid gjort 8 mål i La Liga, vilket innebär att Valladolid har ett snitt på 0,89 gjorda mål per match. På hemmaplan har Valladolid släppt in 1,33 mål i genomsnitt denna säsongen i La Liga.

Under säsongen i La Liga har Getafe gjort 12 mål på de 10 bortamatcher man spelat. Getafe har på bortaplan släppt in 10 mål i La Liga. På de 10 bortamatcher som Getafe spelat så har man ett genomsnitt på 1,00 insläppta mål.

Per match har Valladolid ett snitt på 0,89 gjorda mål, på de 19 matcher som spelats i La Liga under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Valladolid ett snitt på 1,11 insläppta mål per match, på de 19 matcher som spelats.

Getafe har ett facit denna säsongen i La Liga med 21 gjorda mål. På de 19 matcher som Getafe har spelat så har man ett snitt på 1,11 producerade mål framåt per match. Getafe har totalt spelat 19 matcher under säsongen och på dessa 19 matcher har man släppt in 16 mål, ett snitt på 0,84 insläppta mål per spelad match.