Vegas Golden Knights – Pittsburgh Penguins 20/1, odds, streaming, speltips

Vegas Golden Knights
vs
Pittsburgh Penguins
2019-01-20 04:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vegas Golden Knights – Pittsburgh Penguins
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-20 04:00

Vegas Golden Knights möter Pittsburgh Penguins söndagen den 20/1 i NHL med matchstart klockan 04:00 The match will be broadcasted on Viasat Sport och Viasat Sport HD.

Så följer du Vegas Golden Knights – Pittsburgh Penguins live stream

Mötet mellan Vegas Golden Knights – Pittsburgh Penguins kommer att sändas live stream hos Viaplay.

Vegas Golden Knights – Pittsburgh Penguins speltips

På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Vegas Golden Knights-Pittsburgh Penguins eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Vegas Golden Knights-Pittsburgh Penguins, speltips som vi publicerar dagligen.

Vegas Golden Knights fick se sig besegrade av Pittsburgh Penguins i det senaste mötet

Pittsburgh Penguins vann det senaste mötet mot Vegas Golden Knights, tidigare under fredagen den 12/10 säsongen i NHL, med siffrorna 4-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Vegas Golden Knights har ett målsnitt på 3,18 gjorda mål per hemmamatch i NHL. På hemmaplan har Vegas Golden Knights släppt in 2,09 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

På bortaplan har Pittsburgh Penguins denna säsong ett facit med 81 gjorda mål på 23 spelade matcher. På bortaplan har Pittsburgh Penguins i genomsnitt släppt in 2,83 mål på de 23 bortamatcher man spelat.

På de 49 matcher Vegas Golden Knights spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 147 mål, med ett snitt på 3,00 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Vegas Golden Knights ett snitt på 2,67 insläppta mål per match, på de 49 matcher som spelats.

Offensivt har Pittsburgh Penguins gjort 3,54 mål per match i NHL på de 46 matcher som spelats under säsongen. Totalt under säsongen i ligan så har Pittsburgh Penguins, på 46 spelade matcher, släppt in 2,98 mål i snitt per match.