West Ham – Brighton 2/1, odds, streaming, speltips

West Ham
vs
Brighton
2019-01-02 20:45 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för West Ham – Brighton
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-02-2019 20:45

Brighton gästar West Ham i Premier League med avspark 20:45 den 2/1.

Speltips West Ham – Brighton

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan lägga ett spel på. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt West Ham-Brighton speltips. Rekar på andra matcher än West Ham-Brighton hittar du i menyn under ”speltips”.

West Ham fick se sig besegrade av Brighton i det senaste mötet

I Premier League möttes West Ham och Brighton tidigare under säsongen, den 5/10, och då var det Brighton som utgick med seger med resultatet 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

West Ham har gjort 4 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 0,80 mål/match.  På hemmaplan har West Ham släppt in 1,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

Brighton har ett facit med 0,60 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Brighton har i genomsnitt släppt in 1,40 mål per bortamatch i Premier League.

Per match har West Ham ett snitt på 0,89 gjorda mål, på de 9 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. West Ham har under säsongen släppt in totalt 14 mål i ligan på de 9 matcher som spelats.

Bortalaget Brighton har under säsongen i Premier League totalt gjort 10 mål i de 9 matcher som man har spelat. Det innebär att Brighton har ett snitt på 1,11 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Brighton släppt in totalt 13 mål. Detta innebär att Brighton har ett målsnitt på 1,44 insläppta mål totalt under de 9 matcher som spelats under säsongen i Premier League.