Avtomobilist Yekaterinburg – Sibir Novosibirsk 4/11, odds, speltips, streaming

Avtomobilist Yekaterinburg
vs
Sibir Novosibirsk
2018-11-04 13:00 KHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Avtomobilist Yekaterinburg – Sibir Novosibirsk
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-10-12 16:01:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 11-04-2018 13:00

Avtomobilist Yekaterinburg gästas av Sibir Novosibirsk i KHL den 4 november med nedsläpp klockan 13:00.

Speltips Avtomobilist Yekaterinburg - Sibir Novosibirsk

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Rekar du kan ta del av när du ska betta på Avtomobilist Yekaterinburg-Sibir Novosibirsk eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Avtomobilist Yekaterinburg-Sibir Novosibirsk så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Avtomobilist Yekaterinburg är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget bwin ger just nu det bästa oddset till 1.25 gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed Sibir Novosibirsk som underdog i denna match och det högsta oddset på Sibir Novosibirsk ger spelbolaget bwin till 8.00 gånger pengarna.

4-1 seger till Avtomobilist Yekaterinburg senast

Den 12/10 spelades det senaste mötet mellan Avtomobilist Yekaterinburg och Sibir Novosibirsk i KHL, under denna säsongen, och då var det Avtomobilist Yekaterinburg som vann matchen med 4 mål mot 1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen och betta på Avtomobilist Yekaterinburg - Sibir Novosibirsk

Vi listar de bästa oddsen på Avtomobilist Yekaterinburg - Sibir Novosibirsk nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i KHL

På de 10 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Avtomobilist Yekaterinburg gjort totalt 28 mål, ett snitt på 2,80 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Avtomobilist Yekaterinburg släppt in totalt 13 mål på 10 matcher som laget spelat på hemmaplan i KHL, det innebär att Avtomobilist Yekaterinburg släppt in 1,30 mål per match i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Sibir Novosibirsk 17 gjorda mål sammanlagt i de 12 bortamatcher man spelat. Bortalaget Sibir Novosibirsk har i genomsnitt släppt in 3,50 mål per bortamatch i KHL.

På de 21 matcher Avtomobilist Yekaterinburg spelat i KHL denna säsong så har laget gjort totalt 72 mål, med ett snitt på 3,43 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Avtomobilist Yekaterinburg ett snitt på 1,33 insläppta mål per match, på de 21 matcher som spelats.

Bortalaget Sibir Novosibirsk har under säsongen i KHL totalt gjort 37 mål i de 21 matcher som man har spelat. Det innebär att Sibir Novosibirsk har ett snitt på 1,76 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Sibir Novosibirsk släppt in 3,05 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 21 matcher som har spelats.