Belgien – England 14/7, odds, stream, speltips

Belgien
vs
England
2 – 0 2018-07-14 16:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Belgien – England
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-14 15:21:50. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Turneringen skall avslutas. Kvar är en final och matchen om bronset. Under lördagskvällen tar Belgien sig an England i matchen om tredje pris och vi tror att det kan bli svårt att skilja lagen åt. Englands tuffa semifinal mot Kroatien gör att vi tror de är något mer slitna och när Courtois har storspelat som han har gjort lär belgarna bli svåra att göra mål på. Speltips är en 1:a och hos SuperLenny ger den oss 2,20 gånger pengarna.

Belgiens gyllene generation nådde inte hela vägen till finalen. De hade höga förhoppningar om att komma hem med guldet, men en bronspeng smäller ganska högt den också. I gruppen slog de Panama och Tunisien enkelt, och även den avslutande matchen mot just England innebar seger. Tre raka vinster och åttondelsfinal mot Japan. Där låg de risigt till, minst sagt, men vände underläge 2-0 till 2-3 och vann. I kvartsfinalen mot Brasilien höll de undan och vann med 2-1. Mot ett starkt Frankrike öppnade de semifinalen starkt, men fick inte in bollen. matchens enda mål gjordes av fransmännen och Hazard, Courtois, De Bruyne och Kompany (Glenn hade varit stolt) får istället rikta in sig på match om tredje pris. Belgien är ett något vassare lag och har dessutom hunnit vila längre än engelsmännen. Inga spelare har rapporterats skadade och inga är drabbade av avstängningar. Oddssättarna har Belgien som favoriter och vi håller med.

I gruppen vann de mot både Tunisien och Panama, men förlorade den egentligen betydelselösa matchen mot Belgien. England ställdes mot Colombia i åttondelsfinal och efter en tuff och hård kamp fick det hela avgöras på straffar. England som vinnare på straffar gjorde att öborna började tro på sig själva på riktigt. I kvarten spelade de bort en ganska blekt Sverige och tog sig hela vägen till semifinal. Kroatien som motståndare i den, men det var ingenting som skrämde Kane och hans lagkamrater. Det var dock inte den store målskytten som skulle sätta matchens första mål. Kieran Trippier förvaltade en frispark på bästa sett redan i den femte matchminuten och gav England ledningen. De spelade bra och Kroatien kom inte riktigt till. Med 20 minuter kvar till de nittio kom dock kvitteringen och en oviss förlängning väntade. Där kunde inte England stå emot, utan släppte in ytterligare ett. Istället för en efterlängtad final blir det bronsmatch och de såg trötta och slitna ut när slutsignalen ljöd. Vi tror inte att de orkar stå emot Belgiens tunga offensiva krafter.

Speltips - Bronset till belgarna

England fick spela 120 minuter mot Kroatien under onsdagen och har en dag mindre på sig att återhämta sig. Belgien var bra mot Frankrike, men räckte inte hela vägen fram. Vi tror att det kan bli jämnt, men Belgien är något starkare - åtminstone på pappret. Speltips är en 1:a, och den ger oss 2,20 gånger pengarna hos SuperLenny.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-12 22:31:32

Matchen är tippad av

Belgien - England odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Fotbolls-VM mellan Belgien och England så var Belgien oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 2.30 gånger pengarna på Belgien som vinnare.

Belgien vann det föregåendet mötet mot England

Belgien utgick med seger i mötet mot England med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM