Brighton – Southampton 24/8, odds, livestream, speltips

Bästa matchoddsen
1 2.50
X 3.20
2 2.62
Vinstchans
Odds för Brighton – Southampton
gdjpjdgjdf
1-X-2 – Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
William Hill

Oddsen uppdaterades 2019-06-13 12:49:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Brighton – Southampton i 24/8

Avspark mellan Brighton – Southampton är vid klockan 16:00 den 24/8.

Speltips Brighton – Southampton

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta del av våra speltips på Brighton – Southampton, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett bet eller inte. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Brighton – Southampton.

Brighton är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos William Hill till oddset 2.50. Tror du att Southampton vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Brighton, så ger William Hill det högsta oddset till 2.62 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen och betta på Brighton – Southampton

På denna sida listar vi oddsen på olika bettyper från flera bettingsidor så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Brighton och Southampton.

Tabell