Chicken Fighters – EXTREMUM 19/5, odds, speltips, livestream

Chicken Fighters
vs
EXTREMUM
21-05-19 16:00 Pinn. Cup
EXTREMUM
Bästa matchoddsen
2 2.35
Vinstchans
Odds för Chicken Fighters - EXTREMUM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 14:46:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Chicken Fighters – EXTREMUM matchstart 19 maj

Den 21-05-19 så spelades mötet mellan Chicken Fighters – EXTREMUM i Pinn. Cup, med matchstart klockan 16:00.

De bästa oddsen inför Chicken Fighters - EXTREMUM

Inför matchen mellan Chicken Fighters och EXTREMUM i Pinn. Cup så var Chicken Fighters spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Chicken Fighters hittade du hos Bethard till 1.59 gånger pengarna. I snitt så gav 4 spelsidor oddset 2,20 på att favoriten Chicken Fighters skulle utgå med seger.

EXTREMUM var spelbolagens under dog i mötet mot Chicken Fighters i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till EXTREMUM gav Unibet till oddset 2.35. Nederlagstippade EXTREMUM var som sagt ingen favorit i mötet mot Chicken Fighters och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,58.

Ett kryss mellan Chicken Fighters och EXTREMUM gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Att Chicken Fighters - EXTREMUM skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Chicken Fighters

På hemmaplan har Chicken Fighters samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Pinn. Cup. På hemmaplan har Chicken Fighters ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Chicken Fighters under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. I Pinn. Cup har Chicken Fighters med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Chicken Fighters än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att Chicken Fighters har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit EXTREMUM

EXTREMUM har ett facit i Pinn. Cup där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

EXTREMUM har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Pinn. Cup på 0 spelade matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

EXTREMUM har i Pinn. Cup 0 poäng på 0 matcher totalt. Detta gör att EXTREMUM har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Chicken Fighters - EXTREMUM

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Chicken Fighters och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EXTREMUM på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.