Danmark – Frankrike 26/6, odds, stream, speltips

Danmark
vs
Frankrike
0 – 0 2018-06-26 16:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Danmark – Frankrike
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-26 15:10:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Det är fortfarande öppet i grupp C, men Danmark måste vinna mot Frankrike för att gå vidare som gruppetta. Dessutom lurar Australien bakom. Vi ser Frankrike som favoriter, och även om Danmark kan prestera bra fotboll så tror vi att fransmännen lyckas. Speltips blir en 2:a, och den ger oss 2,30 gånger pengarna.

Poulsen i händelsernas centrum

Till vardags spelar han i Bundesliga för RB Salzburg och gör det bra i omgång efter omgång. I landslaget har han lyckats hjälpa sitt Danmark till VM, och väl i Ryssland kan man säga att han har hamnat i händelsernas centrum. I första matchen mot Peru orsakade han en straff, men danskarna hade flytet på sin sida och Schmeichel lyckades freda sitt mål. Framåt var det trögt, men danskarna skulle få in sitt mål. Det var Yussuf Poulsen som satte 1-0 och gav tre poäng till Danmark. I andra omgången var det Australien som stod på andra sidan planen. De är tuffa att möta, det fick danskarna erfara. Tottenhamstjärnan Christian Eriksen gav dem en tidig ledning med 1-0, men på nytt var det Poulsen som orsakade en straff. Den missade inte Australien, och 1-1 var ett faktum. Mot Frankrike är de underdogs, och den här gången tror vi inte att de lyckas fullt ut.

Mer att önska

De inledde mot Australien, och många trodde att de skulle visa framfötterna direkt. Frankrike hade dock vissa bekymmer och det hann gå nästan en timme innan fransmännen väl fick in ett mål. Då var det stjärnan Antoine Griezmann som tryckte in en straff. Bara minuter senare viftade Umtiti lite oförsiktigt med sina händer och Australien fick straff för hands. En straff de satte, och det gav en spännande avslutning. Tack vare ett självmål var det emellertid Frankrike som lämnade planen med tre poäng. I andra omgången var det Kylian Mbappé, den unge PSG-forwarden som var sist på bollen när Frankrike gjorde matchens enda mål. De hade bud på mer, men släppte ändå till ganska många chanser. De får passa sig för att göra detsamma mot Danmark. V tror att de klarar ut det och spelar på fransk seger.

Speltips - Danmark får det tufft

Även om Danmark är obesegrade än så länge så har de haft en del tur. Peru brände straffen, medan Australien satte sin. Frankrike har mycket att bevisa för att ta sig till en final och utmana om guldet. Mot Danmark bär de favoritskapet, och vi tror att de håller. Speltips blir en 2:a och den spelas hos Expekt till oddset 2,30.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-22 19:13:11

Matchen är tippad av

Danmark - Frankrike odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Danmark och Frankrike i Fotbolls-VM var Frankrike spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Danmark - Frankrike kryssade senast

Mötet mellan Danmark - Frankrike blev till slut oavgjord med resultatet 0-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM