Dinamo Minsk – Lokomotiv Jaroslavl 11/2, odds, speltips, streaming

Dinamo Minsk
vs
Lokomotiv Jaroslavl
2019-02-11 16:00 KHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Dinamo Minsk – Lokomotiv Jaroslavl
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-11 16:00

Den 11/2 kommer Dinamo Minsk att möta Lokomotiv Jaroslavl. En match som spelas i KHL och som drar igång vid klockan 16:00.

Speltips Dinamo Minsk – Lokomotiv Jaroslavl

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Dinamo Minsk-Lokomotiv Jaroslavl speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Dinamo Minsk-Lokomotiv Jaroslavl.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Tror du att vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar , så ger det högsta oddset till gånger pengarna.

Lokomotiv Jaroslavl vann senast lagen möttes

Den 12/10 spelades det senaste mötet mellan Dinamo Minsk och Lokomotiv Jaroslavl i KHL, under denna säsongen, och då var det Lokomotiv Jaroslavl som vann matchen med 5 mål mot 2.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Oddsen på Dinamo Minsk – Lokomotiv Jaroslavl jämför du nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i KHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i KHL så har Dinamo Minsk ett genomsnitt på 1,74 per match på 19 hemmamatcher som laget spelat. I KHL har Dinamo Minsk släppt in 54 mål på hemmaplan denna säsongen.

Under säsongen i KHL har Lokomotiv Jaroslavl gjort 53 mål på de 18 bortamatcher man spelat. Lokomotiv Jaroslavl har på bortaplan släppt in 42 mål i KHL. På de 18 bortamatcher som Lokomotiv Jaroslavl spelat så har man ett genomsnitt på 2,33 insläppta mål.

Per match har Dinamo Minsk ett snitt på 1,89 gjorda mål, på de 37 matcher som spelats i KHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Dinamo Minsk ett facit med 116 insläppta mål på de 37 matcher som spelats i ligan. I snitt har Dinamo Minsk släppt in 3,14 mål per match.

Per match har Lokomotiv Jaroslavl i snitt producerat 2,66 mål framåt på de 38 matcher som spelats i KHL. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Lokomotiv Jaroslavl släppt in 2,03 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 38 matcher som har spelats.