Djurgården – Färjestad 1/12, odds, speltips, stream

Djurgården
vs
Färjestad
2018-12-01 18:00 SHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Färjestad
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 12-01-2018 18:00

Färjestad gästar Djurgården i SHL med matchstart 18:00 den 1/12. Matchen mellan kommer att sändas i C MORE Live 3.

Se Djurgården – Färjestad live stream

Se Djurgården – Färjestad live stream hos C More Play, så att du kan se matchen direkt i din dator, surfplatta eller mobil var du än befinner dig.

Speltips Djurgården – Färjestad

På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Det kostar inget att ta del av våra rekar på Djurgården-Färjestad eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att betta på någon annan match än Djurgården-Färjestad.

Djurgården fick se sig besegrade av Färjestad i det senaste mötet

Färjestad vann det senaste mötet mot Djurgården, tidigare under lördagen den 20/10 säsongen i SHL, med siffrorna 4-3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Djurgården ett genomsnitt på 2,89 per match på 9 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Djurgården släppt in totalt 18 mål på 9 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Djurgården släppt in 2,00 mål per match i snitt.

Under säsongen i SHL har Färjestad gjort 24 mål på de 9 bortamatcher man spelat. Färjestad har på bortaplan släppt in 22 mål i SHL. På de 9 bortamatcher som Färjestad spelat så har man ett genomsnitt på 2,44 insläppta mål.

Totalt har Djurgården producerat 59 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 18 matcher laget spelat så har Djurgården ett snitt på 3,28 gjorda mål per match. Djurgården har denna säsongen släppt in totalt 39 mål i ligan. Det innebär att på de 18 matcher som spelats så har Djurgården 2,17 insläppta mål per match.

Färjestad har ett facit denna säsongen i SHL med 53 gjorda mål. På de 18 matcher som Färjestad har spelat så har man ett snitt på 2,94 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Färjestad släppt in 2,28 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 18 matcher som har spelats.