Djurgården – Växjö Lakers 30/12, odds, speltips, stream

Djurgården
vs
Växjö Lakers
2018-12-30 15:15 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Växjö Lakers
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2018-12-30 15:15

Växjö Lakers gästar Djurgården söndagen den 30/12 med nedsläpp klockan 15:15.

Speltips Djurgården – Växjö Lakers

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Djurgården-Växjö Lakers eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Djurgården-Växjö Lakers.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen på Djurgården – Växjö Lakers

Vi listar de bästa oddsen på Djurgården – Växjö Lakers nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Djurgården ett genomsnitt på 2,92 per match på 12 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Djurgården släppt in totalt 24 mål på 12 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Djurgården släppt in 2,00 mål per match i snitt.

På de 11 bortamatcher som Växjö Lakers spelat denna säsong i SHL har laget gjort 22 mål, vilket ger ett snitt på 2,00 mål per match. Växjö Lakers har på bortaplan släppt in 26 mål i SHL. På de 11 bortamatcher som Växjö Lakers spelat så har man ett genomsnitt på 2,36 insläppta mål.

Per match har Djurgården ett snitt på 3,13 gjorda mål, på de 23 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Djurgården ett facit med 53 insläppta mål på de 23 matcher som spelats i ligan. I snitt har Djurgården släppt in 2,30 mål per match.

Per match har Växjö Lakers i snitt producerat 2,21 mål framåt på de 24 matcher som spelats i SHL. Totalt under säsongen i ligan så har Växjö Lakers, på 24 spelade matcher, släppt in 2,00 mål i snitt per match.