Färjestad – Djurgården 14/3, odds, speltips, streaming

Färjestad
vs
Djurgården
2019-03-14 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Färjestad – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-03-14 19:00

Matchen mellan Färjestad – Djurgården spelas den 14 mars i SHL, med matchstart vid klockan 19:00.

Speltips Färjestad – Djurgården

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis lägger sina spel på vårt Färjestad-Djurgården speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Färjestad-Djurgården, rekar som vi publicerar dagligen.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Färjestad vann med 3-2 senast mot Djurgården

Färjestad och Djurgården möttes tidigare under säsongen i SHL och det mötet slutade med en seger till Färjestad med 3 mål mot 2.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Färjestad och Djurgården.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 12 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Färjestad gjort totalt 35 mål, ett snitt på 2,92 gjorda mål per match. Färjestad har totalt släppt in 21 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 12 hemmamatcherna så har Färjestad därmed ett snitt på 1,75 insläppta mål per match.

På de 11 bortamatcher som Djurgården spelat denna säsong i SHL har laget gjort 37 mål, vilket ger ett snitt på 3,36 mål per match. På bortaplan har Djurgården i genomsnitt släppt in 2,64 mål på de 11 bortamatcher man spelat.

Per match har Färjestad ett snitt på 2,67 gjorda mål, på de 24 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Färjestad ett facit med 49 insläppta mål på de 24 matcher som spelats i ligan. I snitt har Färjestad släppt in 2,04 mål per match.

Bortalaget Djurgården har under säsongen i SHL totalt gjort 72 mål i de 23 matcher som man har spelat. Det innebär att Djurgården har ett snitt på 3,13 gjorda mål i varje match. Djurgården har totalt spelat 23 matcher under säsongen och på dessa 23 matcher har man släppt in 53 mål, ett snitt på 2,30 insläppta mål per spelad match.