Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna 2/11, odds, speltips, live stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-11-02 19:00

Lördagen den 2 november kommer Falkenbergs FF att möta Athletic Eskilstuna med avspark 19:00 i Allsvenskan.

Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan betta på. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta del av våra betting tips på Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Kika in på vår sida om speltips för att spela på fler matcher än Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna.

Föregående mötet mellan Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna blev oavgjord

Lördagen den 11 maj spelades det senaste mötet mellan Falkenbergs FF – Athletic Eskilstuna i Allsvenskan, tidigare under denna säsongen, och det mötet slutade oavgjort 0 – 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för Falkenbergs FF och Athletic Eskilstuna

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Allsvenskan så har Falkenbergs FF ett genomsnitt på 0,33 per match, på totalt 6 matcher. Under säsongen som har gått har Falkenbergs FF släppt in totalt 8 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Allsvenskan, det innebär att Falkenbergs FF släppt in 1,33 mål per match i snitt.

Per match har Falkenbergs FF ett snitt på 0,75 gjorda mål, på de 12 matcher som spelats i Allsvenskan under säsongen som gått. Falkenbergs FF har under säsongen släppt in totalt 21 mål i ligan på de 12 matcher som spelats.

Under säsongen i Allsvenskan har Athletic Eskilstuna gjort 4 mål på de 6 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Athletic Eskilstuna i genomsnitt släppt in 2,83 mål på de 6 bortamatcher man spelat.

Per match har Athletic Eskilstuna i snitt producerat 0,75 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Allsvenskan. Totalt under säsongen i ligan så har Athletic Eskilstuna, på 12 spelade matcher, släppt in 1,92 mål i snitt per match.