Frölunda – Mora 21/2, odds, stream, speltips

2019-02-21 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Frölunda – Mora
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-02-21 19:00

Torsdagen den 21 februari kommer Frölunda att möta Mora med nedsläpp 19:00 i SHL.

Speltips Frölunda – Mora

 På vissa matcher plockar vi fram bettingtips som är fria att använda. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Frölunda-Mora, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Rekar på andra matcher än Frölunda-Mora hittar du i menyn under ”speltips”.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Mora vann senast över Frölunda

I SHL möttes Frölunda och Mora tidigare under säsongen, den 1/12, och då var det Mora som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 0.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Frölunda – Mora. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Frölunda – Mora

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Frölunda har ett målsnitt på 2,33 gjorda mål per hemmamatch i SHL. I SHL har Frölunda släppt in 19 mål på hemmaplan denna säsongen.

Mora har ett facit med 2,00 gjorda bortamål i SHL på de 12 bortamatcher man spelat under säsongen. Mora har på de 12 bortamatcher man spelat i SHL släppt in 47 mål och har ett snitt på 3,92 insläppta mål per match.

Per match har Frölunda ett snitt på 2,32 gjorda mål, på de 25 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Frölunda ett facit med 57 insläppta mål på de 25 matcher som spelats i ligan. I snitt har Frölunda släppt in 2,28 mål per match.

Mora har ett facit denna säsongen i SHL med 50 gjorda mål. På de 24 matcher som Mora har spelat så har man ett snitt på 2,08 producerade mål framåt per match. Mora har totalt spelat 24 matcher under säsongen och på dessa 24 matcher har man släppt in 73 mål, ett snitt på 3,04 insläppta mål per spelad match.