Mora – Färjestad 1/3, odds, livestream, speltips

Mora
vs
Färjestad
2019-03-01 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Mora – Färjestad
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-10-11 19:27:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-03-01 19:00

Den 1/3 kommer Mora att möta Färjestad. En match som spelas i SHL och som drar igång vid klockan 19:00.

Mora - Färjestad speltips

 På vissa matcher plockar vi fram bettingtips som är fria att använda. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de lägger sina spel på ex vårt speltips på Mora-Färjestad eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Mora-Färjestad.

Färjestad är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos bwin till oddset 2.05. Tror du ändå att Mora utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget bwin som ger dig det mest fördelaktiga oddset 2.90 gånger din insats.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Mora har gjort 26 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 2,17 mål/match.  Mora har totalt släppt in 26 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 12 hemmamatcherna så har Mora därmed ett snitt på 2,17 insläppta mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Färjestad 29 gjorda mål sammanlagt i de 12 bortamatcher man spelat. Färjestad har å sin sida ett bortafacit med 28 insläppta mål under säsongen i SHL.

Totalt har Mora producerat 50 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 24 matcher laget spelat så har Mora ett snitt på 2,08 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Mora ett snitt på 3,04 insläppta mål per match, på de 24 matcher som spelats.

Offensivt har Färjestad gjort 2,67 mål per match i SHL på de 24 matcher som spelats under säsongen. Totalt under säsongen i ligan så har Färjestad, på 24 spelade matcher, släppt in 2,04 mål i snitt per match.