Frölunda – Örebro 28/2, odds, stream, speltips

Frölunda
vs
Örebro
2019-02-28 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Frölunda – Örebro
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-28 19:00

Den 28/2 kommer Frölunda att möta Örebro. En match som spelas i SHL och som drar igång vid klockan 19:00.

Speltips Frölunda – Örebro

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Frölunda-Örebro speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Frölunda-Örebro.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Frölunda och Örebro så gör du det med fördel hos spelbolaget som ger det högsta oddset på favoriten till det trevliga oddset gånger pengarna. Tror du att vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar , så ger det högsta oddset till gånger pengarna.

Örebro vann senast över Frölunda

Den 6/12 spelades det senaste mötet mellan Frölunda och Örebro i SHL, under denna säsongen, och då var det Örebro som vann matchen med 7 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Frölunda – Örebro. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Frölunda – Örebro

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 12 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Frölunda gjort totalt 28 mål, ett snitt på 2,33 gjorda mål per match. Frölunda har totalt släppt in 19 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 12 hemmamatcherna så har Frölunda därmed ett snitt på 1,58 insläppta mål per match.

Örebro har ett facit med 1,92 gjorda bortamål i SHL på de 12 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Örebro i genomsnitt släppt in 2,50 mål på de 12 bortamatcher man spelat.

Totalt har Frölunda producerat 58 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 25 matcher laget spelat så har Frölunda ett snitt på 2,32 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Frölunda ett facit med 57 insläppta mål på de 25 matcher som spelats i ligan. I snitt har Frölunda släppt in 2,28 mål per match.

Bortalaget Örebro har under säsongen i SHL totalt gjort 57 mål i de 24 matcher som man har spelat. Det innebär att Örebro har ett snitt på 2,38 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Örebro, på 24 spelade matcher, släppt in 2,83 mål i snitt per match.