Hellbear Smashers – Spider Pigzs 24/2, odds, streaming, speltips

Hellbear Smashers
vs
Spider Pigzs
Spider Pigzs
Bästa matchoddsen
1 1.20
2 4.25
Vinstchans
Odds för Hellbear Smashers - Spider Pigzs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-23 07:52:27. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hellbear Smashers – Spider Pigzs

Hellbear Smashers och Spider Pigzs möttes i DreamLeague DPC EU lägre divisionen den 24/2 med matchstart 13:55.

De bästa & högsta oddsen inför Hellbear Smashers - Spider Pigzs

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Hellbear Smashers och Spider Pigzs så var Hellbear Smashers oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.20 gånger pengarna på Hellbear Smashers som vinnare. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,18 att favoriten Hellbear Smashers skulle vinna matchen.

Ett spel på Spider Pigzs, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.25 gånger pengarna hos betway. Snittoddset på Spider Pigzs som segrare låg på 1,19 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan Hellbear Smashers och Spider Pigzs gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Inför matchstart mellan Hellbear Smashers och Spider Pigzs så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Hellbear Smashers

Hellbear Smashers har på hemmaplan i DreamLeague DPC EU lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hellbear Smashers har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har Hellbear Smashers ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Hellbear Smashers ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i DreamLeague DPC EU lägre divisionen så har Hellbear Smashers spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Hellbear Smashers ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Spider Pigzs

Spider Pigzs har denna säsongen i DreamLeague DPC EU lägre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Hellbear Smashers i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Hellbear Smashers har ett facit på bortaplan denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Spider Pigzs har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Spider Pigzs har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Detta gör att Spider Pigzs har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Hellbear Smashers - Spider Pigzs

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hellbear Smashers, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spider Pigzs.