Huddersfield – Southampton 22/12, odds, speltips, streaming

Huddersfield
vs
Southampton
2018-12-22 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Huddersfield – Southampton
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-22-2018 16:00

Lördagen den 22 december kommer Huddersfield att möta Southampton med matchstart 16:00 i Premier League.

Speltips Huddersfield – Southampton

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Speltips du kan ta del av när du ska spela på Huddersfield-Southampton eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att satsa på på andra möten än Huddersfield-Southampton.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På hemmaplan har Huddersfield gjort 2 mål i Premier League, vilket innebär att Huddersfield har ett snitt på 0,29 gjorda mål per match. På de 7 hemmamatcher som Huddersfield spelat denna säsong så har man släppt in 8 mål totalt och per match blir det 1,14 mål i snitt.

På bortaplan har Southampton denna säsong ett facit med 4 gjorda mål på 6 spelade matcher. Southampton har på bortaplan släppt in 13 mål i Premier League. På de 6 bortamatcher som Southampton spelat så har man ett genomsnitt på 2,17 insläppta mål.

På de 12 matcher Huddersfield spelat i Premier League denna säsong så har laget gjort totalt 6 mål, med ett snitt på 0,50 mål per match. Huddersfield har denna säsongen släppt in totalt 22 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Huddersfield 1,83 insläppta mål per match.

Offensivt har Southampton gjort 0,67 mål per match i Premier League på de 12 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Southampton släppt in 1,75 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.