IFK Norrköping – Östersunds FK 28/10, odds, speltips, stream

IFK Norrköping
vs
Östersunds FK
4 – 2 2018-10-28 17:30 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Norrköping – Östersunds FK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-28 17:26:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

De är två lag i bra form som möts på Östgötaporten i Norrköping när hemmalaget tar emot Östersund i allsvenskans 27:e omgång. Norrköping har en chans att vinna allsvenskan men då måste de segra i resten av sina matcher. Östersund har fem poäng upp till Hammarby på tredje plats som innebär spel i Europa om som måste vara deras mål. I vårt speltips väljer vi att spela på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos expekt till oddset 1,81.

Norrköping utmanar AIK

Med fyra matcher kvar av säsongen så framstår Norrköping som den enda realistiska utmanaren till AIK om vilka som skall vinna allsvenskan 2018. Norrköping har sex poäng upp och behöver vinna varje återstående match för att ge sig själva chansen samtidigt som AIK måste tappa poäng. Sannolikheten att Norrköping står som segrare är liten men formen hos laget är god och de har alla möjligheter att vinna återstående matcher. Man har inte förlorat på 11 raka matcher i allsvenskan samtidigt som man spelat för många oavgjorda för att på allvar hota om guldet. Anfallaren Kalle Holmberg har hittat målformen på sistone och i de fem senaste matcherna har han gjort fyra av sina åtta mål.

Östersund drömmer om Europa

Laget har haft en ganska svajig säsong och det är ännu oklart hur det blir med ordförande Kihlberg framöver. Dessutom har laget blandat och gett hittills i serien. Man hade dock fyra raka vinster inna förra omgången då Häcken blev för svåra och man förlorade med 0-2. Det var ett hårt slag mot lagets möjlighet att nå europaspel nästa säsong. Nu har man fem poäng upp till Hammarby som ligger trea. Tränare Burchnall har fått igång anfallaren Dino Islamovic som gjort sju mål och är med det bäst i laget.

Speltips - Norrköping vinner

Det är onekligen en viktig match för båda lagen. Norrköping har bara en förlust på hemmaplan i årets allsvenska och dessutom vann man förra mötet med Östersund i våras på bortaplan med  2-0. Östersund sätter allt sitt hopp om Europa på att man vinner denna matchen. I vårt speltips väljer vi dock att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Expekt till oddset 1,81.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-27 01:36:13

Matchen är tippad av

IFK Norrköping - Östersunds FK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan IFK Norrköping och Östersunds FK i Allsvenskan var IFK Norrköping spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

IFK Norrköping utgick med seger i det senaste mötet mot Östersunds FK

Matchen slutade med en seger till IFK Norrköping med 4 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan