Incubus Club – Omega Gaming 17/5, odds, live stream, speltips

Incubus Club
vs
Omega Gaming
Omega Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.80
2 2.05
Vinstchans
Odds för Incubus Club - Omega Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 15:49:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Incubus Club – Omega Gaming matchstart 17 maj

Incubus Club och Omega Gaming gjorde upp den 17 maj. Matchen spelades i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen med matchstart 19:00.

Oddsen inför Incubus Club - Omega Gaming

Inför matchen mellan Incubus Club och Omega Gaming i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen så var Incubus Club spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Incubus Club hittade du hos betway till 1.80 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Incubus Club på 1,98 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på Omega Gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.05 gånger pengarna hos Unibet. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,74 att Omega Gaming skulle ta en oväntad seger.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Incubus Club och Omega Gaming kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan Incubus Club - Omega Gaming så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Incubus Club

Hemmalaget Incubus Club har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Incubus Club ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Incubus Club har på bortaplan i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Incubus Club har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Incubus Club har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Omega Gaming

Omega Gaming har denna säsongen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Omega Gaming i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Omega Gaming tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Omega Gaming spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Incubus Club - Omega Gaming

Likaresultatet innebär att Incubus Club på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Omega Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.