Jokerit – AK Bars Kazan 23/1, odds, speltips, livestream

Jokerit
vs
AK Bars Kazan
2019-01-23 17:30 KHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 2.00
X 4.30
2 3.15
Vinstchans
Odds för Jokerit – AK Bars Kazan
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bethard
Bonuserbjudande 500 kr
ComeOn
Bonuserbjudande Sätt in 500 kr och få 1000 kr i extra bonus
ScandiBet
Bonuserbjudande
SpeedyBet
Bonuserbjudande

Oddsen uppdaterades 2019-01-16 18:13:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-23 17:30

Jokerit gästas av AK Bars Kazan i KHL den 23 januari med nedsläpp klockan 17:30. The match will be broadcasted on Viasat Hockey.

Jokerit - AK Bars Kazan kan du se live stream

Mötet mellan Jokerit - AK Bars Kazan kommer att sändas live stream hos Viaplay.

Jokerit - AK Bars Kazan speltips

På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram rekar som du kan betta på. Rekar du kan ta del av när du ska satsa på Jokerit-AK Bars Kazan eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Bettingtips på andra matcher än Jokerit-AK Bars Kazan hittar du i menyn under ”speltips”.

Jokerit är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget SpeedyBet ger just nu det bästa oddset till 2.00 gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed AK Bars Kazan som underdog i denna match och det högsta oddset på AK Bars Kazan ger spelbolaget Bethard till 3.15 gånger pengarna.

3-2 seger till Jokerit senast

Den 16/10 spelades det senaste mötet mellan Jokerit och AK Bars Kazan i KHL, under denna säsongen, och då var det Jokerit som vann matchen med 3 mål mot 2.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Jokerit - AK Bars Kazan. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i KHL

Jokerit har ett målsnitt på 3,72 gjorda mål per hemmamatch i KHL. På hemmaplan har Jokerit släppt in 2,32 mål i genomsnitt denna säsongen i KHL.

På de 25 bortamatcher som AK Bars Kazan spelat denna säsong i KHL har laget gjort 58 mål, vilket ger ett snitt på 2,32 mål per match. AK Bars Kazan har å sin sida ett bortafacit med 53 insläppta mål under säsongen i KHL.

Per match har Jokerit ett snitt på 3,23 gjorda mål, på de 47 matcher som spelats i KHL under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Jokerit ett snitt på 2,43 insläppta mål per match, på de 47 matcher som spelats.

Bortalaget AK Bars Kazan har under säsongen i KHL totalt gjort 134 mål i de 51 matcher som man har spelat. Det innebär att AK Bars Kazan har ett snitt på 2,63 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att AK Bars Kazan släppt in 2,16 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 51 matcher som har spelats.