Malmö FF – Östersunds FK 14/7, odds, speltips, live stream

Malmö FF
vs
Östersunds FK
1 – 1 2018-07-14 19:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Malmö FF – Östersunds FK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-14 17:55:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Malmö har efter en vårsäsong fylld med besvikelser börjat vakna till liv så sakteliga. På lördag kväll tar de emot ett annat lag som krisat när Östersund kommer på besök. Östersund har även de bytt sin tränare. Senast lagen möttes var i semifinal i Svenska cupen tidigsre i vår. Då vann Malmö med 1-0. På det hela taget har man en fördel i mötet med Östersund, som har vunnit tre av de senaste sex mötena mot gästernas två. En har slutat oavgjort. I vårt speltips väljer vi att spela på att Malmö vinner. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,67.

Malmö har tysk tränare numera

Malmö fick nog av Magnus Pehrsson och hans icke fungerande lag under början av säsongen. Det hette att man värvat fel, att han spelade fel taktik m.m. Faktum är att laget inte vann tillräckligt mycket för att han skulle få vara kvar, han fick gå strax innan VM-uppehållet. I de sista matcherna så ledde sportchef Daniel Andersson laget med blandat resultat. Uwe Rösler heter lagets nye tränare, han gjorde sig ett namn som målskytt i Manchester City i mitten av 90-talet och har sedan dess övergått till att träna lag. Han har tränat lag i England, främst Championship och även i Norska tippeligan. Men Malmö är den största klubb meritmässigt som han har tränat för även om Leeds slår högt så är de idag en annan klubb än för 15 år sedan. Laget har vunnit de två tävlingsmatcher man spelat med tysken vid rodret. Totalt har man nu fyra raka tävlingsmatcher utan förlust, tre segrar och en oavgjord.

Östersund tappade sin Potter tillslut

Graham Potter gjorde stordåd med Östersund. Det var han som tog dem från gärdsgårdsserien till Europa League och möte med Arsenal på bara ett par år. Han fick ihop ett mycket bra allsvenskt lag med många fina spelare. Dock verkar det som om förea säsongens fina spel i Europa kom att bli lagets sista resa. Först såldes Sotiris Papagiannopoulos, sedan lämnar Ken Sema och Potter klubben nästan samtidigt. Ordförande Kihlberg är misstänkt för ekonomiska oegentligheter och målskytten Saman Ghoddos ryktas bort. Nu har Ian Burchnall tagit över laget säsongen ut, men har inte hittat någon långsiktig lösning på tränarfrågan. Formmässigt är laget på gång. Man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, men en oavgjord som fullgör kvintetten. Senast slog man Hammarby med 2-1 på bortaplan.

Speltips - Malmö är på gång och vinner

Malmös form börjar ta sig och man behöver visa att vårens dåliga spel bara var en parentes. Östersund måste hålla kvar vid filosofin som har gjort dem så framgångsrika under tidigare år. Skall man gå på hur det såg i lagens respektive match senast så kommer vi bjudas på bra spel och en hel del målchanser. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,67.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-12 22:08:10

Matchen är tippad av

Malmö FF - Östersunds FK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Östersunds FK så höll spelbolagen Malmö FF som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos William Hill.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Malmö FF - Östersunds FK

Det blev oavgjort, 1-1, i mötet mellan Malmö FF - Östersunds FK.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan