Malmö Redhawks – Färjestad 12/2, odds, speltips, live stream

Malmö Redhawks
vs
Färjestad
2019-02-12 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Malmö Redhawks – Färjestad
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-02-12 19:00

Färjestad gästar Malmö Redhawks tisdagen den 12/2 med matchstart klockan 19:00.

Speltips Malmö Redhawks – Färjestad

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Malmö Redhawks-Färjestad speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Malmö Redhawks-Färjestad.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Malmö Redhawks och Färjestad så gör du det med fördel hos spelbolaget som ger det högsta oddset på favoriten till det trevliga oddset gånger pengarna. Tror du att vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar , så ger det högsta oddset till gånger pengarna.

Färjestad vann med 4-1 senast mot Malmö Redhawks

Färjestad vann den senaste matchen, den 3 november, i SHL med 4-1 mot Malmö Redhawks.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Malmö Redhawks – Färjestad jämför du nedan

Om du vill betta på Malmö Redhawks – Färjestad så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Malmö Redhawks har gjort 35 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 3,18 mål/match.  I SHL har Malmö Redhawks släppt in 21 mål på hemmaplan denna säsongen.

Under säsongen i SHL har Färjestad gjort 29 mål på de 12 bortamatcher man spelat. Färjestad har på bortaplan släppt in 28 mål i SHL. På de 12 bortamatcher som Färjestad spelat så har man ett genomsnitt på 2,33 insläppta mål.

Under denna säsongen i SHL har Malmö Redhawks gjort totalt 59 mål på 24 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,46 mål per match. Malmö Redhawks har denna säsongen släppt in totalt 54 mål i ligan. Det innebär att på de 24 matcher som spelats så har Malmö Redhawks 2,25 insläppta mål per match.

Offensivt har Färjestad gjort 2,67 mål per match i SHL på de 24 matcher som spelats under säsongen. Färjestad har totalt spelat 24 matcher under säsongen och på dessa 24 matcher har man släppt in 49 mål, ett snitt på 2,04 insläppta mål per spelad match.