Rögle – Malmö Redhawks 10/1, odds, speltips, livestream

Rögle
vs
Malmö Redhawks
2019-01-10 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Rögle – Malmö Redhawks
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 01-10-2019 19:00

Rögle gästas av Malmö Redhawks i SHL den 10 januari med nedsläpp klockan 19:00.

Rögle – Malmö Redhawks speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Rögle-Malmö Redhawks, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska spela eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Rögle-Malmö Redhawks.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Rögle och Malmö Redhawks så gör du det med fördel hos spelbolaget som ger det högsta oddset på favoriten till det trevliga oddset gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Malmö Redhawks vann senast över Rögle

Malmö Redhawks vann det senaste mötet mot Rögle, tidigare under torsdagen den 4/10 säsongen i SHL, med siffrorna 2-1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen och betta på Rögle – Malmö Redhawks

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Rögle och Malmö Redhawks.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På hemmaplan har Rögle gjort 22 mål i SHL, vilket innebär att Rögle har ett snitt på 2,44 gjorda mål per match. På hemmaplan har Rögle släppt in 2,00 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

Under säsongen i SHL har Malmö Redhawks gjort 15 mål på de 10 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Malmö Redhawks i genomsnitt släppt in 2,60 mål på de 10 bortamatcher man spelat.

Per match har Rögle ett snitt på 2,33 gjorda mål, på de 18 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Rögle ett facit med 46 insläppta mål på de 18 matcher som spelats i ligan. I snitt har Rögle släppt in 2,56 mål per match.

Malmö Redhawks har ett facit denna säsongen i SHL med 46 gjorda mål. På de 19 matcher som Malmö Redhawks har spelat så har man ett snitt på 2,42 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Malmö Redhawks släppt in 2,37 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 19 matcher som har spelats.