Rögle – Brynäs 19/12, odds, speltips, livestream

Rögle
vs
Brynäs
2018-12-19 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Rögle – Brynäs
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-19-2018 19:00

Brynäs gästar Rögle onsdagen den 19/12 med matchstart klockan 19:00.

Speltips Rögle – Brynäs

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Det kostar inget att ta del av våra rekar på Rögle-Brynäs eller någon annan match. Rekar på andra matcher än Rögle-Brynäs hittar du i menyn under ”speltips”.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Rögle och Brynäs så gör du det med fördel hos spelbolaget som ger det högsta oddset på favoriten till det trevliga oddset gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Brynäs vann senast över Rögle

I SHL möttes Rögle och Brynäs tidigare under säsongen, den 22/9, och då var det Brynäs som utgick med seger med resultatet 4 mål mot 0.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen och betta på Rögle – Brynäs

Om du vill betta på Rögle – Brynäs så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 4 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Rögle gjort totalt 4 mål, ett snitt på 1,00 gjorda mål per match. På hemmaplan har Rögle släppt in 2,00 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Brynäs 10 gjorda mål sammanlagt i de 5 bortamatcher man spelat. Brynäs har å sin sida ett bortafacit med 14 insläppta mål under säsongen i SHL.

Under denna säsongen i SHL har Rögle gjort totalt 13 mål på 9 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,44 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Rögle ett snitt på 3,11 insläppta mål per match, på de 9 matcher som spelats.

Offensivt har Brynäs gjort 2,22 mål per match i SHL på de 9 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Brynäs släppt in totalt 27 mål. Detta innebär att Brynäs har ett målsnitt på 3,00 insläppta mål totalt under de 9 matcher som spelats under säsongen i SHL.