MIBR – Parabellum Esports 16/5, odds, streaming, speltips

MIBR
vs
Parabellum Esports
21-05-16 13:30 Six Invitational
Parabellum Esports
Bästa matchoddsen
1 1.28
2 3.30
Vinstchans
Odds för MIBR - Parabellum Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:43:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades MIBR – Parabellum Esports

MIBR och Parabellum Esports möttes i Six Invitational den 16/5 med matchstart 13:30.

1X2-oddsen på MIBR - Parabellum Esports

Inför matchen mellan MIBR och Parabellum Esports i Six Invitational så var MIBR spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på MIBR hittade du hos Unibet till 1.28 gånger pengarna. Favoriten MIBR kunde du i snitt spela på till oddset 3,30 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Oddset på nederlagstippade Parabellum Esports låg som högst på 3.30 hos Unibet. Nederlagstippade Parabellum Esports var som sagt ingen favorit i mötet mot MIBR och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,28.

Inför mötet mellan MIBR och Parabellum Esports så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit MIBR

MIBR har ett hemmafacit så här lång i Six Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att MIBR har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har MIBR facit så här långt på 0 matcher i Six Invitational. På bortaplan har MIBR därmed 0,00 poäng per match.

MIBR har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att MIBR har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Parabellum Esports

Parabellum Esports har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Parabellum Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Six Invitational har Parabellum Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Parabellum Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Parabellum Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Parabellum Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för MIBR - Parabellum Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MIBR, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Parabellum Esports.