Roma – Inter 2/12, odds, speltips, livestream

Roma
vs
Inter
2 – 2 2018-12-02 20:30 Serie A
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Roma – Inter
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-02 20:25:36. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Svenske Robin Olsen har gjort det bra mellan stolparna i Roma och har fått vänja sig både vid högoktaniga matcher i Serie A och Champions League. Skadebekymmer offensivt gör att vi tror de kommer ha problem framåt mot ett stabilt Inter. Vårt speltips är en 2:A, och den ger oss 2,60 gånger pengarna hos LeoVegas.

Avancemang trots förlust senast

I Champions League-mötet med Real Madrid hemma på Stadio Olimpico fick Robin Olsen släppa två bollar förbi sig och det blev förlust med 0-2. Trots det så är det klart att de blir tvåa i gruppen som sämst och har ett slutspel att se fram emot. I ligan har det inte flutit på lika väl. En sjundeplats efter att bara ha tagit en seger på de senaste fem försöken. Dessutom har skadelistan vuxit på sistone, och det är främst i offensiven Roma har drabbats. El Shaarawy, Dzeko, Pellegrini, Pastore, De Rossi och Perotti har alla fått anmäla sig till sjukstugan. Det är så klart tunga avbräck och en förklaring till att resultaten inte gått Romas väg senaste tiden. Även om de spelar hemma så kommer mötet med Inter bli svårt att vinna.

Sent insläppt mål innebar 0 poäng

Inter gästade England och spelade borta mot Tottenham. Vi minns vändningen från lagens första möte i Champions League, där Inter gick segrande ur bataljen. Den här gången var det Tottenham som kunde göra matchens enda mål efter 80 minuters spel. Dessutom fick både Nainggolan och de Vrij lämna planen skadade. Henrique och vrsaljko har både haft skadebekymmer sedan tidigare. En tredjeplats i ligan är resultatet för Inter efter nio vinster och ett kryss hittills. Två av de tre förlusterna har kommit på bortaplan, men i övrigt har de fyra vinster när de har varit utomsocknes och spelat. 10 insläppta mål är näst bäst i ligan, bara Juventus har färre baklängesmål. Dessutom är de också näst bäst vad gäller målen framåt, 26 stycken på 13 matcher.

Speltips - Inter vinner borta

Roma har bara en trepoängare på de senaste fem matcherna i ligan. Formen sviktar lite, men det är inte så konstigt med alla skador på de offensiva stjärnorna. I Inter har det gått riktigt bra, även om det inte blev några poäng i veckans Champions League-match. Vårt speltips är en 2:a, och vi spelar den till oddset 2,60 hos LeoVegas.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-30 19:53:25

Matchen är tippad av

Roma - Inter odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Roma och Inter i Serie A var Roma spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Roma - Inter

Det blev till slut oavgjort mellan Roma - Inter och slutsiffrorna blev 2-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Serie A