Southampton – Manchester United 1/12, odds, speltips, streaming

Southampton
vs
Manchester United
2018-12-01 18:30 Premier League TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Southampton – Manchester United
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-12 01:16:55. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-01-2018 18:30

Manchester United gästar Southampton i Premier League med matchstart 18:30 den 1/12. Matchen mellan Southampton och Manchester United kommer att TV-sändas i Viasat Sport Premium.

Se Southampton - Manchester United live stream

Vill du följa matchen mellan Southampton - Manchester United live stream så kan du göra det hos Viaplay .

Speltips Southampton - Manchester United

På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Speltips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Southampton-Manchester United eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Southampton-Manchester United.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Manchester United. Är du intresserad av att betta på Manchester United så ger Bethard det mest fördelaktiga bettet till 1.87 gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed Southampton som underdog i denna match och det högsta oddset på Southampton ger spelbolaget William Hill till 4.50 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Southampton - Manchester United. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Southampton - Manchester United

Vi listar de bästa oddsen på Southampton - Manchester United nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Southampton har gjort 4 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 0,67 mål/match.  På de 6 hemmamatcher som Southampton spelat denna säsong så har man släppt in 8 mål totalt och per match blir det 1,33 mål i snitt.

På bortaplan har Manchester United denna säsong ett facit med 12 gjorda mål på 7 spelade matcher. Manchester United har på bortaplan släppt in 13 mål i Premier League. På de 7 bortamatcher som Manchester United spelat så har man ett genomsnitt på 1,86 insläppta mål.

Totalt har Southampton producerat 8 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Southampton ett snitt på 0,67 gjorda mål per match. Southampton har denna säsongen släppt in totalt 21 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Southampton 1,75 insläppta mål per match.

Bortalaget Manchester United har under säsongen i Premier League totalt gjort 20 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att Manchester United har ett snitt på 1,67 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Manchester United släppt in totalt 21 mål. Detta innebär att Manchester United har ett målsnitt på 1,75 insläppta mål totalt under de 12 matcher som spelats under säsongen i Premier League.