Team MagMa – LBZS 17/5, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
2 2.70
Vinstchans
Odds för Team MagMa - LBZS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 03:08:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team MagMa – LBZS matchstart 17 maj

Med matchstart 04:00 så spelades matchen i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen mellan Team MagMa och LBZS, den 17 maj.

1X2-oddsen på Team MagMa - LBZS

På matchen i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen mellan Team MagMa och LBZS så höll spelbolagen Team MagMa som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.53 hos Bethard. I snitt låg oddset på en vinst till Team MagMa på 2,54 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på LBZS, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.70 gånger pengarna hos Unibet. I snitt gav de 4 spelbolagen i vår lista oddset 1,49 att LBZS skulle ta en oväntad seger.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Team MagMa - LBZS i Champions League till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team MagMa

Team MagMa har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Team MagMa har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team MagMa under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. I Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Team MagMa med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Team MagMa har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Det gör att Team MagMa har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit LBZS

LBZS har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

LBZS har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen på 0 spelade matcher. På bortaplan så har LBZS därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher LBZS har spelat i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. LBZS har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team MagMa - LBZS

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team MagMa har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. LBZS har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.