Trnava – Fenerbahçe 13/12, odds, speltips, stream

Trnava
vs
Fenerbahçe
2018-12-13 21:00 Europa League
Fenerbahçe
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Trnava – Fenerbahçe
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 21:00

Fenerbahçe gästar Trnava i Europa League med avspark 21:00 den 13/12.

Speltips Trnava – Fenerbahçe

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan lägga ett spel på. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de spelar på ex vårt speltips på Trnava-Fenerbahçe eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett bet på på andra möten än Trnava-Fenerbahçe.

Fenerbahçe vann med 2-0 senast mot Trnava

I Europa League möttes Trnava och Fenerbahçe tidigare under säsongen, den 4/10, och då var det Fenerbahçe som utgick med seger med resultatet 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 2 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Trnava gjort totalt 2 mål, ett snitt på 1,00 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Trnava släppt in totalt 2 mål på 2 matcher som laget spelat på hemmaplan i Europa League, det innebär att Trnava släppt in 1,00 mål per match i snitt.

På bortaplan har Fenerbahçe denna säsong ett facit med 3 gjorda mål på 2 spelade matcher. Bortalaget Fenerbahçe har i genomsnitt släppt in 3,00 mål per bortamatch i Europa League.

Under denna säsongen i Europa League har Trnava gjort totalt 3 mål på 4 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,75 mål per match. Trnava har denna säsongen släppt in totalt 7 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Trnava 1,75 insläppta mål per match.

Fenerbahçe har ett facit denna säsongen i Europa League med 7 gjorda mål. På de 4 matcher som Fenerbahçe har spelat så har man ett snitt på 1,75 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Fenerbahçe släppt in totalt 6 mål. Detta innebär att Fenerbahçe har ett målsnitt på 1,50 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.