Växjö DFF – Djurgården 11/8, odds, live stream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Växjö DFF – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Växjö DFF – Djurgården i 11/8

Växjö DFF gästas av Djurgården i Damallsvenskan den 11 augusti med avspark klockan 15:30.

Speltips Växjö DFF – Djurgården

 Missa inte de betting tips vi tar fram på utvalda matcher. Betting tips du kan ta del av när du ska lägga ett bet på Växjö DFF – Djurgården eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Växjö DFF – Djurgården.

Växjö DFF fick se sig besegrade av Djurgården i det senaste mötet

I Damallsvenskan möttes Växjö DFF och Djurgården tidigare under säsongen, den 20/5, och då var det Djurgården som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för Växjö DFF och Djurgården

Växjö DFF har gjort 1 mål totalt hemma denna säsong i Damallsvenskan, ett snitt på 0,33 mål/match. I Damallsvenskan har Växjö DFF släppt in 3 mål på hemmaplan denna säsongen.

Totalt har Växjö DFF producerat 2 mål i Damallsvenskan under säsongen som har gått. På de 7 matcher laget spelat så har Växjö DFF ett snitt på 0,29 gjorda mål per match. Växjö DFF har under säsongen släppt in totalt 12 mål i ligan på de 7 matcher som spelats.

Under säsongen i Damallsvenskan har Djurgården gjort 3 mål på de 3 bortamatcher man spelat. Djurgården har å sin sida ett bortafacit med 5 insläppta mål under säsongen i Damallsvenskan.

Offensivt har Djurgården gjort 1,29 mål per match i Damallsvenskan på de 7 matcher som spelats under säsongen. Totalt under säsongen i ligan så har Djurgården, på 7 spelade matcher, släppt in 1,86 mål i snitt per match.