Guts bonus och odds

100% oddsbonus upp till 500 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
Guts bonus och odds Guts bonus, recension, kampnajer, betta live och i mobilen

Guts är ett seriöst spelbolag med en välutvecklad webbplats med möjligheten till livetbetting och betting i mobilen. Guts erbjuder spel på en mängd olika marknader till konkurrenskraftiga odds.

Guts är ett relativt nytt spelbolag som grundades så sent som 2013. Låt dock inte det avskräcka dig bakom Guts står personer som har stor erfarenhet och djupa kunskaper inom odds och casino.

Guts är en del av spelgruppen MT SecureTrade Limited, som har spellicens på Malta.

Guts bonus och bonuskod

Som hos de flesta spelbolagen så ger Guts dig en trevlig välkomstbonus när du skapar ett konto. Med Guts bonus så dubblas din insats. Sätt in minst 100 kronor och du får motsvarande summa i bonus. Den maximala bonusen som du kan få är 500 kronor. När du registrerar ett konto så måste du ange bonuskoden ”BETTA” när du gör din första insättning för att du ska erhålla välkomstbonusen. Notera att välkomstbonusen kan du endast få på din första insättning efter att du har skapat ett konto, det är väldigt viktigt att känna till. Det är även viktiga att veta att du inte kan få en välkomstbonus hos Guts om du sätter in pengar med nätplånböckerna Paysafe, Neteller eller Skrill. Du kan inte skapa mer än ett konto per person och per hushåll och IP-adress.

När du sedan har fått din bonus så kan du börja betta som för riktiga pengar men bonusen kan du inte hämta ut direkt som riktiga pengar. För att omvandla bonusen till riktiga pengar så måste du omsätta den, som det heter. Att omsätta bonusen gör du helt enkelt genom att spela och du måste spela för samma summa som du fått som bonus sex gånger totalt innan de omvandlas till riktiga pengar som du kan hämta ut. När du omsätter bonusen så måste du alltid betta till ett odds på 2,00 eller högre för. Du kan endast omsätta odds bonusen genom betting men inte på Vinnarmarknader (eng Outrights) eller Galopp (eng Horse racing). Bonusen måste du också omsätt inom 30 dagar innan en faller ut.

När du sedan har omsatt bonusen så måste du göra ytterligare en insättning på 200 kronor för att ett uttag av den omsatta bonusen är möjligt.

Inriktning och utbud av sport och spel

Guts har ett brett utbud av sporter att betta på och i vanlig ordning är det fotboll, ishockey, bakset och tennis som man hittar flest spel på. Det märks att Guts har anpassat sig till den svenska marknaden då man erbjuder spel på bland annat bandy och innebandy. Det som dock saknas är specialspel och lite udda spel på exempelvis Oscrsgalan, Idol och liknande.

Användarvänlighet och layout

Det finns inte mycket att klaga på när det gäller oddssektionens utseende och användarvänlighet. En tydlig västermeny gör det enkelt att navigera sig fram till det man vill betta på och till höger hittar du sedan en tydlig lista på spelbara matcher och odds.

Det som kanske går att klaga på rent utseendemässigt är att sidan är något mörk, med en mörkgrå bakgrunden och svarta text. Det gör att sidan blir lite tråkig att titta på i längden och mer konstraster skulle också göra den något tydligare, även om tydlighet egentligen inte är ett stort problem.

Det som drar ned användarvänligheten något är att sidan kan vara seg att ladda, detta kan bli frustrerande i längden.

Jag brukar inte använda sökrutor så ofta när jag ska hitta ett spel men Guts sökruta är mycket enkel att använda och ger dig tips på vad du söker medan du skriver vilket underlättar väldigt mycket.

Livebetting

Det går givetvis också bra att livebetta hos Guts, på bland annat fotboll, ishockey, tennis, basket och volleyboll. Utseendet på livebettingsektionen skiljer sig från den vanliga oddstablån, men det är inte nödvändigtvis en nackdel. Utseendet på livebettingsektionen är enkel att förstå och mycket tydlig. Det som dock än något otydligt är när ett odds har ändrats, detta visas inte på något tydligt sätt som hos många andra spelbolag. Oddset ändras bara om du lägger till det på din spelkupong till höger.

Har du en större skärm så får du dessutom tillgång till en visuell statistikdel på högersida, så att du lätt kan se hur många hörnor det blivit i matchen, gula kort, utvisningar osv. Denna statistik vill man mer än gärna ta del av om man nu ska livebetta på matchen.

Mobilbetting

Guts har en mobilanpassad webbplats som du kan använda utan att du behöver ladda ned en app. Mobilsiten ser i mångt och mycket ut som den vanliga siten och som är enkel att använda och komma in i.

Konto/bank för insättning och uttag

Visa, MasterCard, Trustly, Skrill, Neteller, PaySafe

Support och kundservice

Guts kan du nå genom mail, telefon eller en livechatt. Du kan även använda deras FAQ som har svar på de vanligaste frågorna eller som en guide för att komma igång.

Fakta om Guts

GB Buildings
Penthouse, level 4
Watar Street
Ta? Xbiex XBX 1301
Malta