Besiktas – Malmö FF 13/12, odds, live stream, speltips

Besiktas
vs
Malmö FF
2018-12-13 18:55 Europa League TV:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Besiktas – Malmö FF
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 18:55

Besiktas möter Malmö FF med start 18:55 den 13/12 i Europa League. The match will be broadcasted on Kanal 9.

Besiktas – Malmö FF speltips

På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Besiktas-Malmö FF eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Besiktas-Malmö FF, rekar som vi publicerar dagligen.

2-0 seger till Malmö FF senast

Malmö FF vann det senaste mötet mot Besiktas, tidigare under torsdagen den 4/10 säsongen i Europa League, med siffrorna 2-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 2 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Besiktas gjort totalt 5 mål, ett snitt på 2,50 gjorda mål per match. På de 2 hemmamatcher som Besiktas spelat denna säsong så har man släppt in 5 mål totalt och per match blir det 2,50 mål i snitt.

Under säsongen i Europa League har Malmö FF gjort 1 mål på de 2 bortamatcher man spelat. Malmö FF har å sin sida ett bortafacit med 3 insläppta mål under säsongen i Europa League.

Per match har Besiktas ett snitt på 1,50 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Besiktas har denna säsongen släppt in totalt 8 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Besiktas 2,00 insläppta mål per match.

Bortalaget Malmö FF har under säsongen i Europa League totalt gjort 4 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Malmö FF har ett snitt på 1,00 gjorda mål i varje match. Malmö FF har totalt spelat 4 matcher under säsongen och på dessa 4 matcher har man släppt in 4 mål, ett snitt på 1,00 insläppta mål per spelad match.