Brynäs – Örebro 28/12, odds, speltips, streaming

Brynäs
vs
Örebro
2018-12-28 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Brynäs – Örebro
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-28-2018 19:00

Örebro gästar Brynäs fredagen den 28/12 med nedsläpp klockan 19:00.

Brynäs – Örebro speltips

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra bettingtips på Brynäs-Örebro, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Brynäs-Örebro.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Brynäs vann senast lagen möttes

Brynäs vann det senaste mötet mot Örebro, tidigare under lördagen den 3/11 säsongen i SHL, med siffrorna 1-0.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Brynäs – Örebro. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Brynäs – Örebro

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Brynäs och Örebro.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Brynäs har ett målsnitt på 2,44 gjorda mål per hemmamatch i SHL. Brynäs har totalt släppt in 27 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 9 hemmamatcherna så har Brynäs därmed ett snitt på 3,00 insläppta mål per match.

Örebro har ett facit med 2,11 gjorda bortamål i SHL på de 9 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Örebro har i genomsnitt släppt in 2,33 mål per bortamatch i SHL.

Totalt har Brynäs producerat 39 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 18 matcher laget spelat så har Brynäs ett snitt på 2,17 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Brynäs ett snitt på 2,78 insläppta mål per match, på de 18 matcher som spelats.

Bortalaget Örebro har under säsongen i SHL totalt gjort 43 mål i de 18 matcher som man har spelat. Det innebär att Örebro har ett snitt på 2,39 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Örebro, på 18 spelade matcher, släppt in 2,89 mål i snitt per match.