Djurgården – Piteå IF 20/10, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Piteå IF
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-10-20 15:30

Djurgården möter Piteå IF med start 15:30 den 20/10 i Damallsvenskan.

Speltips Djurgården – Piteå IF

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Djurgården – Piteå IF eller någon annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Djurgården – Piteå IF, rekar som vi publicerar dagligen.

Djurgården fick se sig besegrade av Piteå IF i det senaste mötet

Piteå IF vann den senaste matchen, den 14 april, i Damallsvenskan med 1 – 0 mot Djurgården.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för Djurgården och Piteå IF

Djurgården har gjort 6 mål totalt hemma denna säsong i Damallsvenskan, ett snitt på 1,50 mål/match. Under säsongen som har gått har Djurgården släppt in totalt 8 mål på 4 matcher som laget spelat på hemmaplan i Damallsvenskan, det innebär att Djurgården släppt in 2,00 mål per match i snitt.

På de 7 matcher Djurgården spelat i Damallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 9 mål, med ett snitt på 1,29 mål per match. Under den gångna säsongen har Djurgården ett facit med 13 insläppta mål på de 7 matcher som spelats i ligan. I snitt har Djurgården släppt in 1,86 mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Piteå IF 5 gjorda mål sammanlagt i de 4 bortamatcher man spelat. Piteå IF har å sin sida ett bortafacit med 3 insläppta mål under säsongen i Damallsvenskan.

Piteå IF har ett facit denna säsongen i Damallsvenskan med 10 gjorda mål. På de 7 matcher som Piteå IF har spelat så har man ett snitt på 1,43 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Piteå IF, på 7 spelade matcher, släppt in 0,71 mål i snitt per match.