Everton – Bournemouth 13/1, odds, speltips, streaming

Everton
vs
Bournemouth
2019-01-13 15:15 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Everton – Bournemouth
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-13-2019 15:15

Den 13/1 kommer Everton att möta Bournemouth. En match som spelas i Premier League och som drar igång vid klockan 15:15.

Speltips Everton – Bournemouth

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Everton-Bournemouth eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Everton-Bournemouth.

Kryss i det senaste mötet

I Premier League slutade det senaste mötet mellan Everton och Bournemouth, lördagen den 25 augusti, oavgjort. Resultatet i det mötet blev till slut 2-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Everton har gjort 7 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,75 mål/match.  På hemmaplan har Everton släppt in 1,25 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

På de 4 bortamatcher som Bournemouth spelat denna säsong i Premier League har laget gjort 6 mål, vilket ger ett snitt på 1,50 mål per match. Bournemouth har på bortaplan släppt in 7 mål i Premier League. På de 4 bortamatcher som Bournemouth spelat så har man ett genomsnitt på 1,75 insläppta mål.

På de 8 matcher Everton spelat i Premier League denna säsong så har laget gjort totalt 13 mål, med ett snitt på 1,63 mål per match. Everton har under säsongen släppt in totalt 12 mål i ligan på de 8 matcher som spelats.

Bournemouth har ett facit denna säsongen i Premier League med 16 gjorda mål. På de 9 matcher som Bournemouth har spelat så har man ett snitt på 1,78 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Bournemouth släppt in 1,33 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 9 matcher som har spelats.